Letní tábor 2018

Dračí doupě
15.-28. července 2018
Vydáte se s tlupou dobrodruhů složenou z lidí, elfů, trpaslíků, trollů a možná i dalších druhů dobýt bájné poklady bojovat s nestvůrami a nepřátelskými bojovníky? Dokážete vstoupit do temnoty a stát pevně společně s ostatními přáteli? Přežijete nástrahy a nebezpečí?

Základní informace


místo
TZ KAPR Popovice

sraz
v neděli 15. července ve 14.00 – Vozovna Kobylisy (Penny Market)

konec
v sobotu 28. července – cca 13.00 tamtéž

cena
3400 Kč pro členy; 3700 Kč pro nečleny

Přihláška na tábor 

Poplatek za tábor uhraďte do 15.6.2018 na účet PS dle údajů, které jste dostali e-mailem po vyplnění přihlášky.

Další dokumenty ke stažení

Táborový řád

Denní režim

Důležité dokumenty

Dopis rodičům

Dopis doporučujeme skutečně pročíst. Obsahuje důležité informace pro rodiče!

Posudek o zdravotní způsobilosti

Posudek nelze nahradit jiným dokumentem ani osvědčením např. ze sportovního soustředění nebo plaveckého kurzu.

Vybavení účastníka

Základem úspěchu je správně vybrat, co na tábor vzít a co nechat doma. Balte vždy s dítětem. Ve svém zavazadle se musí vyznat, své vybavení si musí poznat. Pro stanový tábor je nejvhodnější malý starý kufr. Více info o tom, jak sbalit na tábor naleznete na úvodní straně o táborech zde >>

List účastníka

Pokud dojde před nástupem na tábor ke změně zdravotního stavu dítěte (změna medikace, zjišťené nové zdravotní omezení, změna diety, stav po úrazu), vyplňte List účastníka a odevzdejte ho při odjezdu.

V průběhu tábora je pořizována foto a video dokumentace, která je součástí zpravodajství z tábora, které průběžně zveřejňujeme pro rodiče a další zájemce na těchto webových stránkách.

Pondělí 16. července

Dopoledne slunečno, občas zataženo, Standa ale říkal, že bude pršet a tak odpoledne spadlo pár kapek. V táboře se objevila spousta trollů, trpaslíků, elfů, hobitů i kudůků, občas se mihne i nějaký člověk.

Úterý 17. července

Dnes v noci jsme měli první noční hlídky. Vojta s Vaškem zatopili a doběhli pro čerstvé pečivo. Po snídani došlo ke zločinu v nedaleké vesnici.

Středa 18. července

Středa byla dnem prvních výletů. Nejkratší trasa vedla do Postupic a okolí, statečnější vyrazili do Nové Vsi, kde nic nenašli.

Čtvrtek 19. července

Dopoledne jsme si vyzkoušeli, jak se žilo hraničářům i jak těžké to měly právě s hraničáři potulné tlupy hledačů pokladů. Odpoledne jsme se vypravili do sluje tajemného čaroděje a zmocnili jsme se části jeho pokladů.

Pátek 20. července

Dopoledne jsme trénovali čarodějnické triky. Naučili jsme se řadu společných kouzel. Odpoledne jsem si vybrali nejdřív z nabídkových programů a po svačině jsme se vypravili za dobrodružstvím do jeskyně.

Sobota 21. července

Slunečné sobotní dopoledne jsme věnovali studiu našich odborností. Již máme čaroděje třetí úrovně.

Neděle 22. července

Po deštivé noci jsme si užili prodloužený budíček. Dopoledne jsme vypouštěli rakety, vyráběli ozdobné bedýnky, stromy ze slaměnek, demontovali a znovu složili počítač, trénovali jsme sebeobranu.

Pondělí 23. července

Dnes dopoledne jsme prožili další dobrodružství v jeskyni, našli nové poklady a získali nová zranění.

Úterý 24. července

Vypravili jsme se na výpravu do Kutné Hory. Už víme, jak se těžilo stříbro a prolezli jsme staré štoly.

Středa 25. července

Od samého rána je na táboře teplo. Dopoledne jsme si dali bláznivou hru po okolí tábora, byla tak pitomá, že ji vedoucím museli poradit potrhlí skřítci z jeskyně.