V noci sněžilo, a tak nás na kopci přivítal čerstvý sníh. Dnešní den nesl heslo lety na lyžích – proběhly totiž první závody, a že se létalo opravdu daleko. Kde kdo neustál dopad, ale všichni se zvedli a jeli dál. Matěj už se po třech letech nebojí skákat, Kačka naopak ano, ale překonala se. Táďá zvládl první rok skoky na snowboardu a přeskočil i bráchu. Z kopce nás vyhnala nárazová chumelenice, a tak jsme se vrátili o půl hodiny dřív.

Naše rodinky se večer zúčastnily kvízové soutěže a mimo jiné se zjistilo, že nejmenší děti neznají pohádky :(, zato tatínci si poradili se značkami aut a třeba maminky s čistícími prostředky. Později je čekala velká námořní bitva, která ve všech turnajích dopadla velmi těsně.

Ke snídani švédské stoly, k obědu dorazil na kopec buřtguláš a k večeři byly knedlíčky se zelím a uzeným.

Podrobné zprávy:

Dopoledne si Matěj odlepil zámeček rovnátek. Skoky na lyžích všichni přežili, Káju bolí trochu záda a Táďu trochu zadek :), Karel málem přeletěl celou dráhu. Táďovi se stýská po lyžích, a tak nás zítra čeká znovu půjčovna. Anetka po polívce usnula a málem zaspala program, ale Sofča ji zachránila, takže o kvízy nepřišla :).