Nastal náš klidový tzv. kritický (nelyžovací) den. Ale umíme my odpočívat? Ne!

Hned ráno po snídani začaly již třetí závody, tentokráte v biatlonu. Závodníky čekala dvě běžecká kola včetně dvou střeleckých položek.  Na každé bylo 5 ran s cílem trefit alespoň tři terče a pokud ne, přišla na řadu trestná kolečka.  Závod byl velmi napínavý.

Hned po doběhnutí posledního závodníka jsme se vypravili na výlet do Liberce, po rozchodu jsme navštívili liberecký bazén, kde jsme strávili dvě hodinky, někteří relaxem ve výřivce, jiní na tobogánu, skluzavce nebo skokáncích.

Rodinky dnes příliš neodpočívaly, v bazénu se střetly v závodu ve štafetovém plavání a to včetně mazlíčků (kdo by to byl řekl, že kočka Lucka, křeček Helča a agama Vanesska umí celkem plavat 🙂 ). Večer přišel na řadu turnaj rodinných příslušníků v deskových hrách, tak např. maminky soupeřily v „České hudbě“, babičky zkoušely, jak moc se jim klepou ruce u „Bataclanu“ atd.

Ke snídani byly švédské stoly, oběd jsme si vzali na výlet ve formě balíčku a k večeři byla svíčková omáčka.

Podrobné zprávy:

Airsofťáci v biatlonu příliš nezazářili, za to Natka neuvěřitelně běžela jen jedno trestné kolečko. Filípek sice nezastřílel moc dobře, ale trestná kola prosvištěl jako drak. V bazénu byla skvělá velká výřivka, zas paní u kasy má problém se sčítáním, alespoň víme, proč se máme učit. Kája má teplotu. Dnes si nikdo nic nenarazil 🙂