Stejně, jako již tradičně, se k této sbírkové akci letos v mimořádném termínu 30. září připojila i naše skupina. 13 odvážných (Lenka H., Honzík V., Vendy N., Lůca U., Mates R., Áňa J., Bára B., Vojta R., Filip K., Lucka B, Tomáš Č., Matěj Z. a Kuba S.) s úsměvem, rouškou a taky trochu zívajíc vyrazilo ráno do ulic Prahy prodávat kytičky.

Prodávali jsme jako diví, jedna akční dvojice si dokonce šla už v 9 ráno pro 500 nových kytiček, protože měla již prodáno. Ale odpoledne už prodej neprobíhal tak rychle, a proto nám večer zbylo od různých dvojic celkem 618 neprodaných kytiček. Ale jsme pionýři a nevzdali jsme se, a tak jsme v podstatě ve dvou s pomocí jedné maminky vyrazily doprodat zbytek kytiček i ve čtvrtek.

Trvalo to několik dní, než se všem skupinkám podařilo nechat spočítat své vaky, a dnes již víme, že jsme prodali 5775 kytiček a vybrali krásných 151.123,- Kč.

Náš úkol je u konce, a tak se musíme pořádně pochválit :). A také velmi poděkovat těm, kteří si od nás, ale i od ostatních prodejců, kvítek měsíčku lékařského koupili.

Opět jsme dokázali, že pionýrský Ideál Pomoc není jen slovo. Stálo to rozhodně za to.

Vendy