Zpátky na lyže vyrazili dopoledne jen někteří, skupinka odvážných zkoušela snowboardovat :), některým to šlo lépe, třeba Filipovi a hlavně těm, co už snowboard zkoušeli loni. Jiní se placatili občas na břiše, jindy na zádech nebo na kolenou.  Nevzdal se nikdo, ani Natálka a Karel, kteří se váleli rozhodně nejvíce. Odpoledne probíhaly závody ve slalomu, na který si všichni kromě Matěje vzali lyže a že výsledky byly opět překvapivé :).

Odpoledne probíhal velký úklid a rychlé sušení, protože parta statečných vyrazila na večerní lyžování. Rodinky se dnes ani pořádně nestihly sejít a tak byly rodinné lapálie přesunuty na zítřek.

Ke snídani tradičně švédské stoly, k obědu na kopci netradičně párky v rohlíku (a že nám záviděli kdejací cizí přihlížející lyžaři :), k večeři omáčka s rýží.

Podrobné zprávy:

Ivka a Jirka už na snowbordu točí obloučky, občas to vyjde, jindy to skoro vyjde :). Kačka a Sofča se vymázli, Kačka si narazila kostrč a Sofču bolí bok. Ivan vydržel na kopci jen půl dne. Kája už nemá teplotu a tak po dni odpočinku půjde pravděpodobně zítra na kopec. Malej Filda je tak unavenej, že skoro usnul ve stoje, všichni prckové a vlastně i velkáči šli spát brzy.