V sobotu jsme dorazili živí na Jizeru. Ubytovali jsme se a večer jsme promítali film Sám doma. Na bodovací nástěnce jsou již první body. Neděle byla krásná a slunečná. Na kopci by nemusela být skupina německých turistů a odjet by mohli i někteří další.  Fronty jsou trochu delší, než jsme zvyklí. Jinak je krásně a celý den svítilo sluníčko. Dole u potoka je ale pěkná zima i v poledne. Všichni  jezdíme na velkém kopci a někdy to i vypadá jako lyžování.  Na lyžích se nikomu nic nestalo. Večer hrajeme hru na pečení pizzy a slavíme s Karlem narozeniny.

V sobotu k večeři byly kynuté knedlíky s borůvkami, v neděli k objedu zapečené těstoviny, po příjezdu z lyží frankfurtská polévka a k večeři ryba s bramborem.

 

 

Podrobné zprávy: všichni lyžujeme, dvojčata umí jezdit na vleku – na kotvě i na pomě. Míša jezdí jako ďábel a točí obloučky. Bětka točí pomalu, zato častěji padá. Zuzka už zmákla delší lyže a tak se zítra stěhuje do druhého družstva. I Vojtovi se líbí na delších lyžích. Banda puberťáků se řítila celý den kopcem a tak jsou unavení a nemají čas vymýšlet blbosti.

Vojta, Adam a Karel mají bordel v pokoji, všichni sušíme mokré boty a rukavice.  Někteří měli i mokré zadky :).

Radek pokašlává pouze velmi lehce, protože to má zakázané. Míša se Zuzkou nekašlou skoro vůbec, Bětka kašle i za ostatní, po polévce slupla kapičky a tváří se vesele. Nikdo nemá teplůtku, nikdo si nic nenarazil ani nezlomil.