Dnes nám tu ještě svítilo skoro celý den sluníčko. Lysá hora ale měla od rána opar :). Tak jsme si hned dopoledne dali závody ve slalomu. Síly změřili všichni účastníci. Matěj v cíli sprostě nadával. Verče se rozepla zákeřně bota mezi brankami. Anetka chtěla závodit bez hůlek. Štěpánovi bylo jedno, jaký má čas. I odpoledne jsme hoblovali kopec. Dvojčata už jezdí sama na kotvě (každá na své) a nikoho k sobě nechtějí, jen nosiče holí, ten smí ale použít až kotvu další. Matěje s Radkem brzy vyloučí z přepravy na vleku a budou chodit do kopce pěšky. Anetka se Sofčou dnes jezdily bez hůlek ale na vleku se chovaly slušně.

V 16.30 začalo pršet. A protože když prší je to ta pravá zábava,  odjela skupina zdatných lyžařů na večerní lyžování. Skupina méně zdatných ale rozumných hrála v jídelně bowling.

K obědu byly párky zapečené v těstíčku. V bufetu došly klobásy. V 17.00 pórková polévka, k večeři vepřové, zelí a bramborové knedlíky. Proč nejedí  děti maso? Bětka a Zuzka kašlou, Karel má trochu rýmu. Vendula zlomila hůlku. Lucka jezdila celé odpoledne na sjezdovce jako pes.