Speciální zprávy z tábořiště:

Je sucho a sluníčko se honí s bílými mraky. K obědu byl guláš s chlebem a k večeři sekerková polévka. Sáru kousl komár a má oteklý kotník, Míša špatně šlápla a půjčila si berle, aby je měly s Bětkou obě. Noha už jí nebolí, tak nám je zase vrátila, aby mohla hrát SAFARI. Erik si stříká nohy proti plísni. Vojtu bolí kotník a rameno. Kubu bolí všechno, hlavně nohy, takže začal odpočívat. Hance jsme vyndali zub, vypadl nám do gázového čtverečku sám, dostala vílí karamelky, Martínek chtěl vytrhnout zub také, ten jsme mu ale nechali ještě v puse.

Kromě občasného škrábání v krku, bolestí bříška a odřenin jsme všichni celí.

Dnes jsme konečně stihli odeslat přeplatky za tábory všem, kteří platili ještě původní vysoké částky, zkontrolujte si, prosíme, vaše účty, případné reklamace nám napište do mailu, dořešíme.

Díky příznivému povětří jsme se stihli přesunout do Timbuktu. Africké počasí nás přivítalo ranním sluníčkem a to bylo třeba si náležitě užít. Celé dopoledne jsme při africkém safari lovili zvěř a stíhali pytláky a lovce s neplatnými povolenkami. Odpoledne jsme zvládli uvařit Kuindiong a Shaiyah, vyzkoušeli jsme si tkaní koberců i běh na 800 m,  vyráběli jsme dešťové hůlky a přivolávali déšť (letos se to fakticky hodí), hráli jsme kamínek v domečku – hru o které nikdo neví, jak se hraje, a vypravili jsme se na borůvky. Večer nás čeká poslední klidný večerní program, protože od zítřka to bude prostě frčák.