Produkční partičky se v pondělí dopoledne musely podrobit zkoušce, terčový závod totiž otestoval jejich znalosti v oblasti televizní a filmové tvorby. Nechyběla ani životně důležitá činnost televizních produkcí – loupání brambor.

Odpoledne si partičky vylosovaly pořad, jehož produkci se budou dva dny věnovat. Mezi typy pořadů mohly najít Zprávy, Zábavu, Lifestyle, Večerníček a Reklamu. V jednotlivých partičkách pak začaly připravovat pořady. Zítra budeme točit.

Večer jsme si užívali osobní volno. Kdo chtěl, sportoval s Lucinkou, kdo nechtěl, mohl koukat na hororový film Den trifidů.

K obědu nám Ivánek servíroval kuřecí nožku s bramborem a okurkovým salátem, ke sváče jsme dostali nektarinku a k večeři teplou polévku, protože sice neprší, je tu ale trochu zima.

Tomáše pořád trochu škrábe v krku, tak jsme ho nechali na marodce. Janičce tak trochu hnije prst na noze, paní doktorka to ale samozřejmě vyřešila. Matyáš B. měl první hlídku a už jí mít nechce. Eliška měla taky první hlídku a nebojí se tmy.

Čáp už má plachtu, tak už může spát ve stanu. Přijela se na nás podívat paní hygienička na odběr vody, líbí se jí tu. Opožděně za námi přijel Vašík, Matyáš J. tak už má ve stanu parťáka.