Dopoledne jsme znovu otevřeli televizní studia. Produkční partičky si vylosovaly pořady a začaly pracovat na svých výtvorech.

Odpoledne jsme se věnovali hře inspirované seriálem Taková normální rodinka. Oddíly rozdělené do menších rodinek se učily tancovat cha chu, šroubovaly matky, učily se básničky a nechyběl ani klasický hod plenou nebo kojení z lahvičky.

Večer byl společensky naladěný, roztančit se na diskotéku přišel nakonec i Ivánek.

K obědu jsme měli meruňkové knedlíky, a protože nám zbyla trocha těsta, bylo i pár malinových, jahodových a nutellových knedlíků. Držitelem rekordu snězených knedlíků se zdá být Tomáš V., měl jich celkem 21. K svačině byl mrkvový salát a k večeři těstovinový salát s rajčátkem, paprikou, mrkvičkou a majonézou.

Tomáškovi hnije prst na noze. Elišku ještě pořád bolí prst. Martínek spadl na cestě a má zalepenou ruku. Terka W. trochu zvracela, ale večer už jí bylo dobře. Klíšťat je pořád hodně.

Zítra je neděle, takže vstáváme o hodinu později a čeká nás letečák. Všichni se moc těší, až budou mít zase ve stanu pořádek, hlavně vedoucí a instruktoři.