Středa 18. července

2018 - Dračí doupě
18. 7. 2018

Středa byla dnem prvních výletů. Nejkratší trasa vedla do Postupic a okolí, statečnější vyrazili do Nové Vsi, kde nic nenašli. Nejodvážnější vyrazili do Struhařova a trasu si pak prodloužili do Benešova, kde vykoupili celé město. Večer jsme věnovali očistě ve sprchách, odpočinku a řevu v táboře. Počasí bylo přívětivé, nikde nám nepršelo.

Filip má špinavé ponožky pod postelí, Káju bolí nehet, Janička má puchýř, Káju bolela hlava, Vojta si nechce převlíkat tričko, Kája si musela vycucat pastilku na nachlazené močové cesty, Eliška měla klíště, Káje teče krev z kolena. Ještě jsme nebyly na pohotovosti ani u lékaře. Štěpán s Filipem měli ráno hlídku a budili celý tábor, hlavně vzbudili Káju – tím to asi začlo :-)).

K obědu byl balíček a k večeři uzené se špenátem a bramborovým knedlíkem. V Postupicích v obchodě měli černý sliz. Sára už našla vidličku a nůž, jiní je poztráceli. Verča si zničila pláštěnku, protože strkala hlavu do jiné díry než měla. Dominik pláštěnku nemá. Děkujeme všem, kteří děti vybavili pláštěnkou a naučili je ji používat.